Om SE Byggservice

SE Byggservice er en del av selskapet Sortland Entreprenør, og tilbyr tjenester i forbindelse med utvidelser, renovering og oppgradering av private boliger. Avdelingen ble opprettet i 2014 på grunn av økende etterspørsel etter kompetanse på privatmarkedet. SE Byggservice har fokus på fagmessig utførelse og løsninger med høy teknisk kvalitet.

Garantert mesterverk

Vi leverer mesterkvalitet i alle ledd med løsninger godkjent for det norske markedet. Vi jobber alltid etter gjeldende byggteknisk forskrift, som stiller strenge krav til blant annet fuktsperre, lufttetthet og energiforbruk.

Sortland Entreprenør

Helt siden starten har Sortland Entreprenør hatt ansvar for en rekke større og mindre prosjekter i både Vesterålen og Nord-Norge for øvrig. Blant byggene vi er ansvarlig for kan Sortland Storsenter, Kulturfabrikken og Ånstadblåheia vindmøllepark nevnes.

Kronsteingruppen - kvalitet siden 1964

Sortland Entreprenør er en del av Kronsteingruppen, et konsern med 14 selskaper og over 200 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. Hovedkontoret ligger på Sortland, med datterselskaper i Harstad, Hadsel, Kvæfjord og Evenskjer. Sammen har vi levert kvalitetsbygg i over 50 år!