Om SE Byggservice

SE Byggservice er en del av selskapet Sortland Entreprenør, og tilbyr tjenester i forbindelse med utvidelser, renovering og oppgradering av private boliger. Avdelingen ble opprettet i 2014 på grunn av økende etterspørsel etter kompetanse på privatmarkedet. SE Byggservice har fokus på fagmessig utførelse og løsninger med høy teknisk kvalitet.

Våre verdier

STOLTHET – Vi skal være stolte av det vi gjør, og ordne opp etter oss om vi gjør feil. Vi skal være en seriøs partner og levere arbeid av høy kvalitet.

ENGASJEMENT – Vi skal bry oss om hverandre og jobben vi gjør. Vi skal lete etter gode løsninger, være fremoverlente og opptatt av innovasjon.

TRYGGHET – Vi skal være et trygt valg for våre kunder, ærlige og pålitelige. Våre ansatte skal være trygge på jobb.

INKLUDERING – Vi skal ta vare på hverandre og bygge team. Alle skal med! Det skal være høyt under taket, og lov med ulike meninger og synspunkter.

Garantert mesterverk

Vi leverer mesterkvalitet i alle ledd med løsninger godkjent for det norske markedet. Vi jobber alltid etter gjeldende byggteknisk forskrift, som stiller strenge krav til blant annet fuktsperre, lufttetthet og energiforbruk.

Sortland Entreprenør

Helt siden starten har Sortland Entreprenør hatt ansvar for en rekke større og mindre prosjekter i både Vesterålen og Nord-Norge for øvrig. Blant byggene vi er ansvarlig for kan Sortland Storsenter, Kulturfabrikken og Ånstadblåheia vindmøllepark nevnes.

En del av Kronsteingruppen

Sortland Entreprenør AS er en del av Kronsteingruppen, et konsern med 10 driftsselskaper og 275 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenør tjenester og byggevarer. Sammen har vi levert kvalitetsbygg i over 50 år!